Japansk Lifting Kursus

En behandling dine kunder vil elske…..Image preview

Japansk Lifting Hold 14

Februar 2020 :  Fredag den 28.2.20 og Lørdag den 29.2.20, begge dage er fra 10.00-16.00. Der er 8 ledige pladser tilbage

Japansk Lifting Hold 13

Januar 2020 :  Fredag den 24.1.20 og Lørdag den 25.1.20, begge dage er fra 10.00-16.00. Der er 1 ledig plads tilbage

Japansk Lifting Hold 12

November 2019 :  Fredag den 8.11.19 og Lørdag den 9.11.19, begge dage er fra 10.00-16.00. FULDT BOOKET

Japansk Lifting Hold 11  

August 2019 :  Fredag den 30.8.19 og Lørdag den 31.8.19, begge dage er fra 10.00-16.00. FULDT BOOKET 

HVAD ER JAPANSK LIFTING ?

Japansk Lifting er en ansigtsbehandling ud over det sædvanlige, dine kunder får ikke mindst en yderst afstressende behandling for krop og sind, men også et fantastisk ydre resultat da den reducerer mimiske linier og giver en smukkere glød og vitalitet til ansigtet.

Behandlingen bygger på forskellige effektive teknikker bl.a. akupressur, ansigtsmassage, lymfedrænage og ansigtszoneterapi.

HVAD LÆRER DU PÅ KURSET ?

Er du til en 100% naturlig behandling der bl.a. bygger på flere tusinde år gamle akupressur teknikker fra østen, samt japanske vævsopstrammende teknikker, der øger blodcirkulationen i ansigtsmuskulaturen, bindevævet og musklerne, så toksiner og ophobet væske dræneres og du opnår en glattere og mere vital ansigtsglød, samt de fine linier mindske?

Japansk Lifting handler ikke kun om ansigtet, men hele kroppen da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med hele nervesystemet, hormonsystemet, kredsløbet og de indre organer.

I arbejdet med akupressur punkter frigives energi og endorfiner, der sætter gang i blodcirkulationen i hele kroppen, flere forskningsresultater har vist at massage nedsætter stresshormononerne i kroppen og  at behandlingen virker afspændende og smertedæmpende.  Derfor vil du opleve at dine kunder mærker en øget velvære i hele kroppen, føler en større ro, glæde og afspændthed.

Du lærer at udføre en fuld Japansk Lifting behandling, som består af følgende ;

 • Afrensing af ansigtet og teknikker til at påføre ansigtsmasker.
 • Hovedbundsmassage.
 • Stimulering af akupressurpunkter og lymfedrænage.
 • Ansigtszoneterapi, hvor der masseres i zoner i hele ansigtet.
 • Vævsopstrammende massage teknikker, hvor der arbejdes med at forfine de mimiske linier, øge collagen og elastin niveauet i vævet samt at drænere ophobet væske.
 • Enkle teknikker i at udføre en enkel og behagelig fodmassage .
 • Let ansigtsmassage med himmalay salstens kugler. Massagen køler og beroligerer ansigtet så stress og spændinger elimineres og der skabes balance og ro i kroppens energifelt . Himmalay salsten består af 84 forskellige mineraler, der afgives når de kommer i kontakt med huden.
 • Ansigtsmassage med økologisk hybenkerneolie der virker yderst regenererende på moden hud, da den har et højt indhold af Vitamin A retanol, C-vitamin, Caroten og vigtige umættede fedtsyrer. Forskere mener at olien kan minimere de fine linier, reducere ar og pigmenteringsskader.

HVEM ER KURSET TILRETTELAGT FOR ?

Kurset er for dig;

 • Der er behandler og ønsker at udvide dine kompetencer.
 • Der har en drøm om at arbejde som behandler og ønsker at starter med at tilbyde din kunder en fantastisk behandling der arbejder med  krop og sind, og har enkle og yderst effektive teknikker.
 • Der har et ønske om at kunne give en afstressende og velvære skabende behandling til dine veninder, venner og familie.

HVORDAN SIKRER JEG MIG EN PLADS ?

Japansk Lifting kurset et et yderst effektivt kursus, hvor du arbejder ved briksen og lærer at udføre en fuld 60 minutters behandling med enkle og effektive teknikker.

Kurset starter med en kort teoretisk gennemgang og vil efterfølgende foregå ved briksen, så du bliver helt fortrolig med at kunne behandle dine kommende kunder.

Du får adgang til en lukket facebook gruppe hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og have kontakt med andre Japansk Lifting behandlere.

Du har mulighed for at købe et start kit, så du kan komme i gang med at udføre Japansk Lifting behandling med det samme.

Holdene er på max 8 personer, så der er plads til den enkelte og til at støtte og guide på de mest optimale betingelser.

 • Japansk Lifting kurset består af 2 x 6 timers undervisning (kl. 10.00- 16.00) pris KUN 2200 kr .
 • Tilmelding ;  mail flowbybardino@gmail.com, skriv hvilket hold du ønsker at deltage på, samt navn og adresse, ved spørgsmål kan jeg kontaktes på 53 32 29 16.
 • Betaling af depositum på 900 kr på reg. 2251 konto 6282117906 , eller mobilpay 53 32 29 16,  de resterende 1300 kr indbetales senest 3 uger før kursus start, (husk at skrive dit fulde navn i teksten, hvis du betaler med mobilpay)

Din plads på holdet er sikret når depositum er indbetalt. Depositumet er gældende for en bindende tilmelding og pengene gives retur indtil 14 dage før kursus start.

Hvor FOREGÅR KURSET ?

Kurset foregår på Lübker Spa og Wellness i Nimtofte. Området er en perle i Østjylland og ligger i naturskønne omgivelser ca. 40 minutter fra Aarhus og ca. 35 minutter fra Randers.

Adressen er:

Lubker Square

Lubker Alle´123

8581 Nimtofte

(Vær opmærksom på at taste adressen ind, så du ankommer til Lübker Square og IKKE Lübker Golf, da det ligger på en anden adresse)

Tilbagemelding fra en af mine tidligere kursister.

Af ; Lise Ørting

Japansk Lifting kursus by Bardino

9. september 2016 ·

Jeg er mægtig glad for at kunne bruge og tilbyde Japansk Lifting i min klinik i Kolding, hvor jeg normalt behandler med Body-sds.

Det er sådan en skøn behandling at give kunder, der har brug for en blid måde at kunne komme ned i kroppen på. På kurset hos Connie oplevede jeg en fin blanding af effektivitet og super god stemning med plads til latter og mange spørgsmål.
På relativ kort tid lærte vi meget på vores hold. Det kræver så også, man går hjem og arbejder og øver sig, alt det man kan. Men gejsten var helt i top, så det var ikke noget problem. Connie er rigtig god til at lære fra sig og motivere og har lavet den fineste manual, man kan læne sig op ad. Meget professionelt.