Kurser

Det er med stor glæde at jeg her kan fortælle jer om min kursus virksomhed. Med baggrund i mine mange års erfaring i egen klinik samt som behandler hos Lübker Spa og Wellness har jeg nu i flere år udbudt kurser i Japansk Lifting. Et kursus som har inspireret mange skønne behandlere til at starte op som selvstændige eller som en ekstra behandling hos allerede etablerede kurser. Dette kursus har været utroligt populært og vi er allerede nu nået over hold nr. 15.

Udover kurser i Japansk Lifting, så tilbyder jeg også kurser i Kosmetisk Gua Sha. Dette er en oplagt tilføjelse af en lækker behandling til din egen klinik, enten for den etablerede eller helt nystartede behandler. Dette er et forholdsvis nyt kursus hos mig, men vi er allerede i gang med planlægning af hold nr. 5 på dette spændende kursus.

I kan læse meget mere om de spændende kurser hvis i trykker på linket, eller finder det i topmenuen. I kan også følge linket til mine sider hvor jeg over for mine kunder beskriver de enkelte behandlinger. Hvis i har spørgsmål til kurserne eller om mig, så skriv endelig til mig.